Den deiligste julematen handler du lokalt

Senk skuldrene i adventstiden, og ta et hyggelig helgebesøk til Sandsøy eller Refsnes i Kvæfjord for en kortreiset matopplevelse. Hos Tinghuset Gårdsbutikk og Bakeri og  Altevik gård har de åpent mellom kl. 1130 og 1430 hver lørdag og søndag frem til jul.   Hos Tinghuset selger de rykende fersk bakst, stykkdeler av lam og mye annet god lokalmat. Hos Tinghuset finner du også spennende julepynt, glass med mer. Også Altevik gård, som ligger et steinkast unna Tinghuset, har egen gårdsbutikk med bla. salg av marinert lammelår, steik og biffer fra grasfora agnus, julesennep, gløgg, urtesalt med mer.

Refsnes Matglede inviterer til adventskafe i egen hage hver søndag i advent fra kl. 11.-15. Her får du garantert julestemning da hagen er pyntet med både lys og nisser, i tillegg er det fyr i bålpanna og havet glitrer i det vakre mørketidslyset. Susanne og Thomas byr på varm sjokolade og hjemmelaget gløgg, kaker og deilig julelunsj. I den lille gårdsbutikken kan du også handle unike julegaver.

Lokal julemat handler du i tillegg hos Olaåsen gård, Ottestad gård, Skafferiet Gourmet, Matfra.no og på Bondens Marked. Unn deg julemat laget med ekte kjærlighet.

God jul !