Matkurs: Ungdom møter lokalmat

Kvæfjord Matkultur ønsker at du som ungdom skal spise mat som er god, og som er godt for deg!

Vi inviterer derfor til kurs på Kjellern med kursleder Susanne Hentschel fra Refsnes Matglede. Med utgangspunkt i en base laget på råvarer fra Ottestad Gård, Elde Gård og Dalheim gård skal Susanne fortelle hvordan du kan lage flere retter slik at du har middag for ei hel uke. Det blir fokus på viktigheten av å bruke gode råvarer, og at det å velge lokale råvarer verken er dyrere eller mer arbeid enn en ferdigrett fra TORO.

Når du snart skal flytte hjemmefra er det fint å ha lært noen knep om hvordan lage enkel og næringsrik mat. Maten lager dere selvfølgelig sammen med Susanne, og alle er velkommen til å delta, ingen forkunnskaper er nødvendig. Kurset avsluttes med felles middag på Kjellern hvor dere spise det som dere sammen har tryllet frem.

Arrangementet er gratis og er i samarbeid med Kvæfjord Frivilligsentral, Kjellern.