Bli kjent med organisasjonen HANEN

HANEN er et landsdekkende nettverk for opplevelsesbedrifter knyttet til bygdebasert reiseliv og landbruk i Norge. Torsdag 22. september får vi besøk av medlemsansvarlig Agneta Lindén Moen fra Hanen som skal forteller mer om organisasjon og hva de gjør for sine medlemmer, hvilke prosjekter de jobber med, samt hvilke oppgaver de har for utvikling og synliggjøring av bygdebasert reiseliv og gårdsmatprodusenter. Hun vil også informere om Norsk økoturisme som er en miljøsertifisering for reiselivet som HANEN administrerer.

Har du lyst å bli bedre kjent med HANEN og finne ut om dette er en medlemsorganisasjon som kan være nyttig for din virksomhet, kom på møtet på Olaåsen Gård kl. 14-18. Arrangementet er gratis, men vi ønsker påmelding da vi kommer til å servere et varmt måltid basert på lokale råvarer.

Påmelding innen 19. september til post@kvafjordmatkultur.no

Les mer om Hanen her: https://www.hanen.no/tema/om-hanen?gclid=Cj0KCQjw0oyYBhDGARIsAMZEuMtik7Fy0dOomfFcfU0gW494TGlqXyaoaI3gKTzmr1m5Vho1GbBFe88aAqJaEALw_wcB