Refsnes Matglede har åpen sommerkafe hver dag

Refsnes Matglede har åpen sommerkafe i egen hage hver dag frem til og med søndag 21. august. De byr på deilige kaker og dagens lunsj, samt at de har en liten gårdsbutikk med salg av bla. lokale matvarer i tillegg til litt interiør og gaveartikler.  De vil også i løpe av sommeren kjøre ulike kveldsarrangement, så følg med på bedriftens egen facebookside:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063777721532

Refsnes Matglede er svært opptatt av å ta vare på miljøet, og alt utstyr i kafeen skal kunne gjenbrukes, fra kopper til håndklær på toalettet. Lokale råvarer og øvrige innkjøp gjøres i store kvanta. Bedriften dyrker egne grønnsaker og urter. De er opptatt av at alt de produserer skal brukes, og har de rester fra den ene dagen brukes dette i  neste dags lunsjmeny,  matsvinn skal reduseres til et minimum.