Åpent drivhus lørdag 11. juni

Kvæfjord Matkultur inviterer til åpent drivhus på Rå- Borkenes. Nettverket ser på muligheten for å overta drivhusene og skape ny aktivitet her, og vi hører gjerne hva du som kunde ønsker av lokale urter og sommerblomster.
Det blir salg av lokalmat fra flere av våre medlemmer som stiller med telt utenfor drivhusene. Refsnes Matglede selger i tillegg litt sommerblomster, og Vik gård selger bærbusker og jordbærplanter. Vi håper også at urtene vi har plantet får fart på seg i sommervarmen og er klar for å selges. Det blir kafe i gårdsbutikken med salg av bla. Kvæfjordkake og kaffe.
Disse stiller med salgstelt:
Refsnes Matglede
Ottestad Gård
Dalheim Gård
Vik Gård
Sandsøygull Bigård
Bli bedre kjent med oss og våre produkter

Velkommen til å bli bedre kjent med oss i Kvæfjord Matkultur, samt de tanker/ planer vi har for en mulig drift i de gamle drivhusene.