Førjulebesøk til Refsnes

Hva med en helgetur til Refsnes i adventstiden ? Refsnes Matglede inviterer til adventskafe i egen vinterhage og på terrassen hvor de lover at du får den gode adventsstemningen med lys, julepynt, bålpanne og pledd. I den lille gårdsbutikken kan du få kjøpt egenprodusert syltetøy, spekemat mm. samt keramikk, dekorasjoner og egen såpe med sommerblomster fra deres hage. Refsnes Matglede har åpnet hver søndag i advent fra kl. 11-15.

Også Dalheim gård, som ligger et steinkast unna Refsnes Matglede, har åpent i advent. De har innredet stabburet på gården til en koselig gårdsbutikk. Her kan du få kjøpt gårdens produkter som kjøtt, ost og skinn,  i tillegg til produkter fra bla. Hindø kaffebrenneri, Sjokoladerommet i Lofoten mm. De frister også med kaffe, sveler eller vaffel. Dalheim gård har åpent i stabburet alle adventshelger, lørdag og søndag fra kl. 11-17.

Ta turen til Refsnes i adventstiden, du vil ikke angre.