Økt synlinghet

Et fokusområdet for nettverket er å bli mer synlig, og et resultat av det arbeidet er egen nettside. Underveis i dette arbeidet har flere av nettverkets medlemmer tatt tak i egen gård og egen synlighet som bla. har resultert i ny logo. Det å ha en gjennomtenkt, visuell identitet er viktig i arbeidet med å bygge opp egen merkevare, og for å bli lagt merke til i jungelen av varer og produkter. Emballasje og grafisk uttrykk på forpakninger er med å påvirke kunden sin oppfatning av ditt produkt, og det skal skape tillit og engasjement hos din målgruppe. Nettverkets medlemmer skal i all sin markedsføring også løfte frem merket Kvæfjord Matkultur, og sammen med logo for egen gård skal det signalisere kvalitet og «Ekte vare, laget med ekte kjærlighet».

 

 

Sandsøy

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *