MEDLEMMER

Matfra.no

Matfra.no er en digital markedsplass for lokal mat, der hver produsent har sin egen nettbutikk i et fellesskap av andre nettbutikker. På Matfra.no finner du et godt utvalg av lokalproduserte produkter fra ditt nærområde, og du handler og betaler som i en vanlig nettbutikk. Du velger det hente- eller leveringsalternativet som passer deg best, enten du ønsker å hente på gård, hentepunkt sentralt eller få det levert hjem til deg.

Å handle mat lokalt kan være både vanskelig og tidkrevende. Lokalmat finnes ofte bare på fysiske markeder som arrangeres iblant, og er ikke nødvendigvis tilgjengelig når du ønsker å handle. Man må kanskje reise for å være til stede, og det er ikke alltid man kan prioritere det i en hektisk hverdag. Derfor er det enklere å handle anonyme, langreiste produkter i dagligvarebutikken.

Matfra.no jobber for at lokalmat skal bli hverdagsmat, slik det var for bare noen tiår siden, og at flere skal velge å handle maten sin direkte fra de som lager den. Det gjør vi gjennom å tilrettelegge for at du kan sitte hjemme i stua di og handle lokalmat som passer både til hverdag og til fest.

Markedsplassen tilrettelegger for valgfrie hente- og leveringsmuligheter som hver produsent tilpasser sin situasjon og beliggenhet. I tillegg har Matfra.no egne hentepunkter flere steder i landet, og i Harstad er dette plassert hos Skafferiet Gourmet – som også er medlem av Kvæfjord Matkultur. Hit kan produsentene frakte solgte produkter via Matfra.no og du som kunde kan hente når det passer deg. I denne trivelige butikken midt i Harstad sentrum finner du også et stort utvalg av lokalprodusert mat, og det er nesten umulig å gå ut derfra uten å kjøpe med seg noe!

Konseptet Matfra.no startet i regionen Harstad/Kvæfjord våren 2018, med en helt vanlig nettbutikk som pilotløsning og Kvæfjord Matkultur som pilotkunder. Høsten 2019 lanserte vi den skreddersydde markedsplassen som vi har laget sammen med norske utviklere, og i løpet av våren 2020 gikk vi nasjonalt med hele Norge som marked. Matfra.no har et team med dyktige mennesker som daglig jobber for å bistå norske lokalmatprodusenter med markedsføring, salg og innovasjon, slik at de kan gjøre det de er best på – nemlig å lage god mat og gode råvarer.

Sammen skal vi gjøre lokal mat tilgjengelig for alle, overalt!

Kontaktinformasjon

Epost: kontakt@matfra.no
Telefon: 958 65 436

Nettside: www.matfra.no
Facebook: facebook.com/ekteogdirekte
Instagram: instagram.com/matfra.no